Η MyrtalyCongress ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων

 


Η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων MyrtalyCongressI.K.E. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

To 2020ήταν μια χρονιά διαφορετική για όλους, όπως διαφορετική είναι και η νέα χρονιά. Φέτος οι ευχές και τα δώρα για «Καλή Χρονιά» έχουν ουσιαστικό νόημα. Η εταιρεία μετά τις εκδηλώσεις «Καρκίνος του Μαστού. Μας αφορά όλους» και TeddyBearAfternoonTea που πραγματοποιήθηκαν το 2019, συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Ιωαννίνων.

Η αρχή γίνεται με το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, λόγωκαταγωγής των μελών της εταιρείας από την περιοχή των Β. Τζουμέρκων και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα Κ.Υ. του Νομού.

Το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού Covid-19 δοκιμάζει τα όρια του συστήματος Υγείας και η ομάδα της MyrtalyCongressθεωρεί χρέος της να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στον αγώνα που δίνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία. 

Ο νέος εξοπλισμόςπου παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων θα συμβάλει στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και των επισκεπτών από πλευράς πρόληψης.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν τα εξής: 

- Οθόνη 43" για τηλεϊατρική και τηλεκπαίδευση

- Συσκευή Ενδοοστικής Έγχυσης Ενηλίκων 

- Βρεφοζυγός 

- Φορητό παλμικό οξύμετρο 

- Πιεσόμετρο μπράτσου.

ΗMyrtalyCongressI.K.E. ευχαριστείτον διευθυντή του Κ.Υ. κ. Μπατσή και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της δωρεάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]