ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:MARKET IN 2016 - 2021 4 χρόνια μετά και η ομηρία συνεχίζεται…


Ανακοίνωση του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


"Σε όλους είναι πλέον γνωστός ο αγώνας που δίνουμε με τους συναδέλφους μας στα πρώην S/M Καρυπίδης, νυν Market In. 4 χρόνια  σκληρούς αγώνες οι εργαζόμενοι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα όλα τα δικαστήρια στα Γιάννενα, η εταιρεία Market In επιμένει να μη  δέχεται τους συναδέλφους μας πίσω για δουλειά, ως όφειλε, και μας οδηγεί ξανά σε δίκες. Όχι μόνο δε συμμορφώνεται με τις αποφάσεις των δικαστηρίων, αλλά τρία χρόνια μετά έκανε μήνυση στον Πρόεδρο του Ε.Κ.Ι. δια στόματος του μπράβου της. Όλοι θυμόμαστε τα γεγονότα έξω από τα Market In με τους πληρωμένους μπράβους της εργοδοσίας που χτύπησαν  εργαζόμενους και συνδικαλιστές γιατί  πάλευαν για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας.

Φυσικά τεράστιες είναι οι ευθύνες και της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε χτυπήσει άγρια τον αγώνα μας με ΜΑΤ και συλλήψεις, αλλά και της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ η οποία εδώ κι ένα χρόνο δε δέχεται συνάντηση με τους εργαζόμενους, παρόλα τα συνεχόμενα αιτήματα μας στο Υπουργείο Εργασίας. Φαίνεται ότι η καταστολή και η επίθεση στα δικαιώματα μας πάνε χέρι - χέρι με την τακτική των κυβερνήσεων να στηρίζουν κάθε φορά τους εργοδότες για τα κέρδη τους. Ο αγώνας για μας συνεχίζεται μέχρι να λήξει η ομηρία των συναδέλφων μας και να δικαιωθούν οι διεκδικήσεις μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και θα το δείξουμε για άλλη μια φορά την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 10.00π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο."

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]