ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Πιο αυστηρό lockdown ... Ανοιχτά σήμερα μόνο τα καταστήματα τροφίμων

 


Σε καθεστώς  πιο αυστηρού lockdown μπαίνει από σήμερα η χώρα και τα μόνα καταστήματα που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν είναι τα σούπερ μάρκετ  και τα καταστήματα τροφίμων  με προαιρετικό ωράριο 07.00- 21.00 .

Οι καταναλωτές καλό θα είναι πριν  μεταβούν στο σούπερ μάρκετ της επιλογής τους να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του για να δουν αν θα λειτουργήσει και με ποιό ωράριο .

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα έως και τις 11 Ιανουαρίου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα.


Σταματά η παράδοση εκτός στα εμπορικά καταστήματα ,η λειτουργία βιβλιοπωλείων ,κομμωτηρίων ,υπηρεσίες περιποίησης νυχιών ,ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος .


Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων από τις 9 το βράδυ μέχρι και 5 το πρωί  ,με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και οσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.


Οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και τα Φώτα δεν θα γίνει αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]