ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εργαστήρι Μετεωρολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων :Τοπικές χιονοπτώσεις το πρωί του Σαββάτου Ισχυρός παγετός την Κυριακή




Για αύριο Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι στις γύρω ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορείων γενικά διευθύνσεων ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι, στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.


Για το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικών διευθύνσεων ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 3 βαθμούς Κελσίου.


Για την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις με ηλιοφάνεια κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικών γενικά διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 2 βαθμούς Κελσίου.


Κλιματικά στοιχεία Ιωαννίνων για το μήνα Ιανουάριο:


Μέση θερμοκρασία: 4,7°C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 10,1°C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 0,2°C, Ύψος βροχής: 124,2 mm, Αριθμός ημερών βροχής: 12,4, Μέση νέφωση: 4,9 όγδοα, Επικρατών άνεμος: ΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]