Δήμος Ιωαννιτών:Προσφυγή για την απόφαση των ΣΜΑ



Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατέθεσε ο Δήμος Ιωαννιτών κατά της απόφασης του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου που αφορά στην έγκριση της μελέτης και των όρων δημοπράτησης των Σταθμών Μεταφόρτωσης.

«Θα αναμείνουμε την απάντηση από την Αποκεντρωμένη και θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Εμείς θεωρούμε ότι και η επιστολή που στάλθηκε από τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ στα ερωτήματα που είχαμε θέσει δεν απαντά ουσιαστικά στα θέματα που τέθηκαν αλλά ο διάλογος πρέπει να παραμείνει ζωντανός ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους συμπολίτες μας» τόνισε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι διαφωνίες του Δήμου δεν αφορούν μόνο στη μελέτη για την δημοπράτηση των ΣΜΑ αλλά και στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

«Υπάρχει ένα χάσμα για τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσουμε και δεν στεκόμαστε μόνο στη μελέτη που έχει προβλήματα», σημείωσε.

Επανέλαβε ότι όταν όλοι θέλουν να βρουν λύση δεν υπάρχουν αδιέξοδα και τόνισε ότι ο δήμος Ιωαννιτών θα επιμείνει στο διάλογο τόσο με την διοίκηση του ΦΟΔΣΑ όσο και με τους υπόλοιπους δήμους της Ηπείρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]