Ιωάννινα:"Άγιος" των αδέσποτων ...ένας άνεργος ....Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε 
Αντιμέτωποι με το  μεγαλείο  της ψυχής ενός συμπολίτη μας ήρθαν οι εθελοντές της Animal Action Ioannina ,όταν μετέβησαν σε ένα σπίτι περιφερειακά της πόλης των Ιωαννίνων ,για να κάνουν συστάσεις για αλυσοδεμένα ζώα .
Οταν έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως κάποια από τα σκυλάκια ήταν εκείνα που ήταν παρατημένα στο γήπεδο και που οι ίδιοι φρόντιζαν για λίγες μέρες μέχρι να καταφέρουν να τα απομακρύνουν από εκεί .
Μετά από 2 μέρες όμως οι εθελοντές δεν μπορούσαν να βρουν τα ζώα καθώς είχαν εξαφανιστεί .
Αυτή τη φορά ωστόσο ,από τις ελάχιστες ,τα σκυλάκια έπεσαν σε καλά χέρια και στάθηκαν τυχερά.
Ένας συμπολίτης μας φρόντισε να μαζέψει τα τραυματισμένα  ζώα από μεγάλους αδέσποτους σκύλους και να τα μεταφέρει στο σπίτι του ,στην αυλή του εκεί όπου φροντίζει και άλλα αδέσποτα σκυλάκια .
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι άνεργος πατέρας 3 παιδιών  έχοντας στο πλευρό του τον Δήμο  για τα προς το ζην  η αγάπη του για τα ζώα δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να  βγάλει αυτές τις ψυχές από τη ζωή του όσο δύσκολο και αν είναι αυτό .
Όταν οι εθελοντές του πρότειναν να προσπαθήσουν να βρουν οικογένειες στα σκυλάκια εκείνος με δάκρυα στα μάτια τους απάντησε:" "Aν μου πάρετε τα σκυλιά μου θα πεθάνω, τα αγαπώ σαν τα παιδιά μου." 
Και ο συμπολίτης μας έλεγε αλήθεια αφού οι εθελοντές διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι το ισχυρό δέσιμο ανάμεσα σε αυτόν και τα 8 ζωάκια ...
Η γειτονιά του μάλιστα προσφέρθηκε να βάλει χρήματα ώστε να φτιαχτεί μία περίφραξη ώστε τα ζώα να μπορούν να είναι ελεύθερα μέσα στην αυλή .
Οσο για την Animal Action Ioannina   που θα αναλάβει  την κτηνιατρική τους διαχείριση. στειρώσεις, εμβόλια, αποπαρασιτώσεις  και τσιπ  απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει με σπιτάκια και τροφές.
Ένα σπιτάκι που μπορεί να περισσεύει σε κάποιον θα είναι πολύτιμο για τον συμπολίτη μας ..Οσοι μπορούν να συνδράμουν με τροφές μπορούν να πάνε σε όποιο εργοστάσιο ζωοοτροφών επιθυμούν ή σε όποιον κτηνίατρο   θέλουν και  στη συνέχεια να στείλουν μήνυμα στην Animal Action Ioannina  προκειμένου να περάσει να τις παραλάβει.

Όσο για τον συμπολίτη μας ,υποκλινόμαστε στο μεγαλείο  του και χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιες ψυχές στα Ιωάννινα ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]