LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρέβεζα:"Πράσινο φως" από το Δ.Σ του Νοσοκομείου για την προκήρυξη κενών θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων



Την χορήγηση έγκρισης προκήρυξης θέσεων γιατρών στο βαθμό του Επιμελητή Α' για το Νοσοκομείο Πρέβεζας έδωσε το Διοικητικό του Συμβούλιο. Όπως υπογραμμίζεται ,η Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει αποδυναμωθεί σημαντικά λόγω δημιουργίας κενών σε θέσεις ειδικευμένου προσωπικού και κρίνεται επιτακτικά αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της οι παρακάτω προσλήψεις:

-Μία (1) θέση αναισθησιολογίας αφού από τις τις 3 προβλεπόμενες θέσεις η μία είναι σχεδόν ένα χρόνο κενή με αποτέλεσμα για 10 μέρες κάθε μήνα το Νοσοκομείο να παραμένει ακάλυπτο από αναισθησιολόγο.

-Δύο (2) θέσεις παθολογίας για να καλυφθούν άμεσα τα κενά που δημιουργούνται με την συνταξιοδότηση του Δ/ντή του Τμήματος

-Μία (1) θέση Νεφρολογίας αφού αυτή την στιγμή το Νοσοκομείο εξυπηρετείται με μία επικουρική Β΄Νεφρολόγο η οποία έχει καταθέσει αίτηση και αναμένει πρόσληψη σε Νοσοκομείο άλλης Υ.Π.Ε.

-Μία (1) θέση Ορθοπεδικής η οποία είναι κενή.

-Μία (1) θέση Ιατρικής Βιο-παθολογίας-Εργαστηριακή Ιατρική αφού ο μοναδικός γιατρός Δ/ντής βιοπαθολογίας που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο συνταξιοδοτήθηκε στο τέλος του 2018 και τέλος ως απολύτως αναγκαία κρίνεται λόγω της πανδημίας και η προκήρυξη της  μίας (1) θέσης Πνευμονολόγου-Φυματιολόγου η οποία είναι κενή από το 2016 λόγω της παραίτησης του γιατρού που υπηρετούσε σε αυτή.

Το Δ.Σ του Νοσοκομείου Πρέβεζας θα διαβιβάσει το αίτημα προς την 6η Υ.Π.Ε προκειμένου να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες,όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]