ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

"Ισχυρό Επιμελητήριο": Για μία ακόμα φορά ο κ. Δημητρίου αποδεικνύει πως στόχος του είναι η προσωπική του προβολή.....


 Σε μια χρονική περίοδο που ο επιχειρηματικός κόσμος των Ιωαννίνων βιώνει μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων ετών , είναι τεράστια η ανάγκη για ουσιαστική στήριξη του «επιχειρείν». 

Η παράταξη «ισχυρό Επιμελητήριο» εκφράζει για μια ακόμη φορά τη δυσαρέσκειά της για τους τρόπους, που ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Δημητρίου, αποφάσισε να «δράσει» , για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις του τόπου μας. 

Ο κ. Δημητρίου, αποφάσισε, χωρίς να έχει την έγκριση της Δ.Ε. αλλά και του Δ.Σ. , να «βάλλει» εναντίον του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ, επειδή «τόλμησαν» να συναντηθούν με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και να συζητήσουν μαζί του θέματα στήριξης της επιχειρηματικότητας χωρίς να ... πάρουν την «άδεια» του κ. Δημητρίου. 

Την ίδια στιγμή που ο κ. Δημητρίου επιχειρεί να στραφεί κατά της κοινής προσπάθειας των κ. Καχριμάνη και Ελισάφ, ξεχνά και αδιαφορεί για την επιστολή του Π.Ε.Σ.Η., την οποία όχι μόνο αποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, αλλά προέταξε προς τον υπουργό Ανάπτυξης όλα τα ζητήματα που είχε θέσει το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Ηπείρου. 

«Για μια ακόμα φορά ο κ. Δημητρίου αποδεικνύει πως στόχος του είναι η προσωπική του προβολή και όχι η ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας των Ιωαννίνων. Ο κ. Δημητρίου αγνοεί επιδεικτικά τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών της πόλης και του νομού και πλέον φαίνεται καθαρά η ανυπαρξία και η ανικανότητα της διοίκησης του», αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο», Γρηγόρης Γκίκας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]