ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σάκης Αρναούτογλου:Με μεγάλο ερωτηματικό ο καιρός του Σαββατοκύριακου για τις περιοχές που θα "ντυθούν" στα λευκά

 


"Με μεγάλο ερωτηματικό ο καιρός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη χώρα κυρίως όσον αφορά στις περιοχές όπου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, καθώς το τσουχτερό κρύο είναι δεδομένο για τις περισσότερες περιοχές και κυρίως για την κεντρικη και βορεια Ελλάδα!"αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος .


Ο μετεωρολόγος σημειώνει πως  δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σύγκριση με αυτά που   παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές  στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Παρασκευή από πλευράς φαινομένων αλλά και από πλευράς θερμοκρασίας η οποία θα πέσει αισθητά μέχρι και την Κυριακή για να παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

" Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη η πρόγνωσιμότητα αν και λίγες μέρες πριν,  παραμένει αρκετά χαμηλή όσον αφορά στο  ποιες περιοχές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επηρεαστούν από χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα.  

Τα σενάρια παραμένουν πολλά τόσο για τη Βόρεια όσο και για την κεντρικη και νότια Ελλάδα! Θεωρώ λοιπόν πως θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης 14/1 για να έχουμε μία καλύτερη και πιο συγκεκριμένη εικόνα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο!!"σημειώνει ο γνωστός μετεωρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]