ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Πωγωνίου:Ομαλά και χωρίς προβλήματα οι πρώτες μέρες σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

 


Ομαλά και χωρίς προβλήματα κύλησαν οι πρώτες μέρες λειτουργίας, μετά το lock down, των σχολικών μονάδων Α/βάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στο Δήμο Πωγωνίου. Αυτό επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αναστάσιου Γιούνη με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων.

Ο Δήμος Πωγωνίου έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα ασφάλειας και υγιεινής. Όπως επισήμαναν και οι Διευθυντές των εκπαιδευτικών μονάδων, η διανομή του υγειονομικού υλικού  έχει γίνει σε όλους τους μαθητές χωρίς να υπάρχουν ελλείψεις ενώ οι σχολικές καθαρίστριες επέστρεψαν εγκαίρως στις θέσεις τους. 

«Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των μαθητών και στην καθαριότητα.  Ο Δήμος Πωγωνίου στέκεται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία και σύντομα να επιστρέψουν στην κανονικότητα και οι υπόλοιπες εκπαιδευτικές βαθμίδες όπως και ολόκληρη η κοινωνία» τόνισε ο κ. Γιούνης. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]