Μία πρωτότυπη δράση της Πυροσβεστικής ...γεμάτη ελπίδα και αγάπη ....[βίντεο]

 


Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  χθες 31 Δεκεμβρίου 2020, στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας».


Ο Διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, υποδέχτηκε τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων (Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη) Υποστράτηγο ΠΣ Ιωάννη Πετρούτσο ως εκπρόσωπο του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη και λαμβάνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα για την αποδοχή του συγκεκριμένου αιτήματος.


Κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του μοίραζαν γούρια και μπαλόνια ανά όροφο στους ασθενείς, με την συνοδεία εορταστικής μουσικής από την μπάντα του Δήμου Πατρέων.


Ο Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Πετρούτσος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «... σε συνεργασία με τον διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και τη χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτή η εκδήλωση. Ήταν σημαντικό σήμερα να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται, ευχόμενοι ότι το 2021 θα είναι έτος ελπίδας για ένα καλύτερο  μέλλον».


Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19, παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Γεώργιος Κολοκοτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]