ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Ένωση Γονέων Δήμου Ιωαννιτών απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας


 Σχόλιο για δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινός Λόγος Ιωαννίνων.

Ως Δ.Σ.της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» Ιωαννίνων, με τίτλο «Κομματικό παραμάγαζο», με το οποίο σχολιάζει (χωρίς προηγουμένως να δημοσιεύσει όπως ορίζει η στοιχειώδης «εντιμότητα» και δημοσιογραφική δεοντολογία) την από 11/1/2021 ανακοίνωσή μας,  δηλώνουμε τα εξής:

1. Παίρνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις, της ΟΛΜΕ στις 13/1/2021 (1η συνδικ/κή δύναμη στο Δ.Σ. & Πρόεδρος  ΔΑΚΕ), της ΔΟΕ στις 10/1/2021 (1η συνδικ/κή δύναμη στο Δ.Σ. & Πρόεδρος  ΔΑΚΕ), της τοπικής ΕΛΜΕ στις 11/1/2021 (1η συνδικ/κή δύναμη στο Δ.Σ. & Πρόεδρος  ΔΑΚΕ) και την φανερή ταυτότητα απόψεών τους με την προαναφερόμενη ανακοίνωσή μας στα βασικότερα ζητήματα, αισθανόμαστε την ανάγκη να διευκρινίσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σχετικά με τις κομματικές σκοπιμότητες που μας προσάπτει η αρχισυνταξία της εφημερίδας «Π.Λ.»,   ότι ουδεμία οργανωτική σχέση έχουμε με το συνδικαλιστικό τμήμα …της Νέας Δημοκρατίας. 

2. Η Ένωση Γονέων Δ.Ιωαννιτών, με τη συγκεκριμένη ανακοίνωσή της (11/1/2020)  όπως και με όλες τις δηλώσεις-ανακοινώσεις της το τελευταίο δεκάμηνο,  απαιτεί αταλάντευτα, μαζί με τη «συντριπτική πλειοψηφία των γονέων»: Εδώ και τώρα, ΟΛΑ τα σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ, ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όσους όμως μας θέλουν σύγχρονους «Αγαμέμνονες», που θα θυσιάσουμε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, την ΥΓΕΙΑ και τα ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των παιδιών  μας στο βωμό της πολιτικής που θεωρεί τη ζωή των οικογενειών μας «κόστος»,  θα συνεχίσουμε  τεκμηριωμένα και με «μένος» να τους «στεναχωρούμε».  

3. Τέλος, όσον αφορά το σχόλιο για την «ενόχληση» από τον χρόνο αποστολής της ανακοίνωσής μας (αλήθεια τόσο θόρυβο έκανε το email μας;;;) και κατανοώντας ότι …χαλάμε τη νυχτερινή διάθεση όλων  όσων πάνω από την υγεία και την ασφάλεια των μικρών παιδιών, θέτουν την μακροημέρευση της κυβερνητικής θητείας του κ.Μητσοτάκη,  θα προσπαθήσουμε στο μέλλον, τις επόμενες ανακοινώσεις να τις στέλνουμε ... χαράματα για «αφύπνιση».

Η  Ένωση Γονέων, εκφράζοντας τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενεργών  Συλλόγων Γονέων,  έχει αποδείξει, (και θα συνεχίσει να το κάνει παρά τα καιρούς «λασπολογήματα») ότι δεν χαρίζεται σε καμιά κυβέρνηση, σε κανέναν τοπικό άρχοντα και αρμόδιο. Βρίσκεται  καθ’  όλη τη διάρκεια του 24ώρου στο πλευρό όλων των Συλλόγων  και  του κάθε γονέα ξεχωριστά που μοχθεί για την πρόοδο του παιδιού του. Για μας εξάλλου,  οι διεκδικήσεις και οι αγώνες δεν έχουν «ωράριο».

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]