ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίτσας για την "άμεση" απομάκρυνση των βράχων από τον Δήμο Ιωαννιτών ...

 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών ότι το εργοτάξιο ανταποκρίθηκε "άμεσα" στην κατολίσθηση που συνέβη στην Καστρίτσα Ιωαννίνων το πρωί τις 12ης Ιανουαρίου 2021, σας αναφέρουμε ότι η κατολίσθηση έγινε κατά τις πρωινές ή βραδινές πιθανώς ώρες και όπως σωστά αναφέρει η ανακοίνωση ο βράχος μεταφέρθηκε από εμάς τους ίδιους με τρακτέρ που περνούσε τυχαία στην άκρη του οδοστρώματος. Κατόπιν το πέρας 2 περίπου ωρών το εργοτάξιο του δήμου έστειλε μηχάνημα (γκρέιτερ) και εργάτες να μαζέψουν τα ΛΙΓΟΣΤΑ χαλικάκια που άφησε ο κύριος βράχος σαν υπολείμματα στο σημείο, τα οποία μπορείτε να διακρίνεται και στην φωτογραφία μας και τα οποία μάζευε και ένα παιδί με το "φτυαράκι" της παραλίας του...

Επίσης το συμβάν αυτό το έχει καταγράψει και η αστυνομία που βρισκόταν για 2 περίπου ώρες στο σημείο και συμφωνεί ακριβώς με τα λεγόμενα μας. Αν λοιπόν ο Δήμος (και η Περιφέρεια ή κάθε άλλος φορέας) θεωρεί "άμεση κινητοποίηση" το πέρας 2 ωρών και εφ' όσον μαζεύτηκαν ήδη τα επικίνδυνα εμπόδια του δρόμου από τους κατοίκους του τόπου, τότε εύγε είστε αξιέπαινοι και για ιατρική παρακολούθηση συνάμα.

Κλείνοντας αναφέρουμε ότι το Πολιτιστικό σωματείο της Καστρίτσας Ιωαννίνων μαζί με την τοπική Κοινότητα Καστρίτσας κοινοποίησαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωαννίνων την διαρκή και συνεχόμενη αδιαφορία Περιφέρειας και Δημοτικών αρχών σε ότι αφορά το θέμα των επικίνδυνων βράχων της Καστρίτσας που πέφτουν συχνά στον κύριο οδικό άξονα που αποτελεί και την κύρια είσοδο του χωριού. Για το θέμα αυτό τόσο ο Πολιτιστικός σύλλογος όσο και η Κοινότητα του χωριού ενημέρωσαν κατά το παρελθόν την Πολιτική προστασία της Περιφέρειας Ιωαννίνων, όσο και τις δύο τελευταίες Δημοτικές αρχές (ο κος. Ελισάφ το έχει υποσχεθεί και προεκλογικά σαν δεσμευτικό έργο της Καστρίτσας αυτό να σημειώσουμε), χωρίς να υπάρξει ούτε έστω αρνητική απάντηση στις αιτήσεις που προαναφέραμε... σημάδι καθαρής αμέλειας και αδιαφορίας που μπορεί δυστυχώς κάποια μέρα να αποτελέσει και εγκληματική αμέλεια από μεριάς της πολιτείας... για να μη γίνει αυτό λοιπόν καταφύγαμε στην εισαγγελία πρωτοδικών και αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]