Μία συμβολική κοπή πίτας από τον Ν.Ο. Ιωαννίνων!



Μ. Παλαιοπάνου: Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την πορεία μας...

Χωρίς την πραγματοποίηση της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης κοπής πίτας και βραβεύσεων αθλητών ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, καθώς οι συνθήκες αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού δεν επιτρέπουν τον συνωστισμό.

Παρόλα αυτά, η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. ανήμερα των Θεοφανείων έκοψε κεκλεισμένων των θυρών τη βασιλόπιτά της στα γραφεία του Ομίλου, τηρώντας όλα τα επιβαλλόμενα υγειονομικά μέτρα. Παράλληλα, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους κωπηλάτες που διακρίθηκαν για τις επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά σε διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στο 86o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στους προπονητές τους. Τιμή οφειλόμενη προς όλα τα παιδιά που για μία ακόμη χρονιά σήκωσαν ψηλά τη σημαία του Ομίλου και συνέβαλαν στο να στεφθεί αυτός Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2020!

Σε δήλωσή της η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η χρονιά που μας πέρασε ήταν δύσκολη για το σωματείο μας λόγω της πανδημίας και των περιορισμών της, από την άλλη όμως έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για τις επιτυχίες που οι αθλητές μας είχαν στους διεθνείς στίβους αλλά και για την κατάκτηση ενός ακόμη Πρωταθλήματος Κωπηλασίας συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του Ομίλου. Εύχομαι και ελπίζω να πετύχουμε ακόμα περισσότερα τη νέα χρονιά αλλά πρωτίστως να είμαστε υγιείς».

Η κ. Παλαιοπάνου δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Στέφανο Ντούσκο που προετοιμάζεται προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις τους επόμενους μήνες κι εφόσον όλα πάνε καλά, εισιτήριο για τους εξ αναβολής Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στους Θανάση και Λεωνίδα Παλαιοπάνο, οι οποίοι επίσης προπονούνται αυτό το διάστημα με την Εθνική Ομάδα στον Σχινιά, έχοντας ήδη θέσει τις βάσεις για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «οι Πρωταθλητές μας κάνουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας μεγάλο αγώνα, με αυταπάρνηση, επιμονή και σκληρή δουλειά για να φέρουν νέες διακρίσεις στη χώρα και φυσικά στη Γιαννιώτικη Κωπηλασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]