Ιωάννινα:Ανοιχτά μαγαζιά ....Εικόνες που είχαμε ξεχάσει ....[φωτορεπορτάζ]

 


Μετά από πολύ καιρό η εικόνα που επικρατεί σήμερα στο εμπορικό κέντρο των Ιωαννίνων δεν θυμίζει σε τίποτα ότι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε  το τελευταίο διάστημα ....

Με τα μαγαζιά  να είναι ανοιχτά αρκετός είναι  ο κόσμος που βρίσκεται στην αγορά  ενώ  η πρεμιέρα "  συνοδεύεται  με   προσφορές από 20 έως και 70% .

Ουρές αναμονής παρατηρούνται σε  μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με τους πελάτες να περιμένουν υπομονετικά προκειμένου να μπουν για τις αγορές τους στο κατάστημα που έχουν επιλέξει .






Εμφανής και η παρουσία της Αστυνομίας ,ειδικά στους πεζοδρόμους ,για τις απαραίτητες συστάσεις για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού .

Διαφορετική είναι η σημερινή ημέρα όχι μόνο για το καταναλωτικό κοινό αλλά και για την επιχειρηματικότητα ,με τους εμπόρους να έχουν πλέον τη δυνατότητα να "ζεστάνουν" τα ταμεία τους .

Στο χέρι όλων μας είναι να κρατήσουμε υπεύθυνη στάση   τηρώντας τα μέτρα ώστε να μην ξανακλείσουν οι επιχειρήσεις ,να μη χρειαστεί να δούμε και πάλι τη μέθοδο "ακορνετόν"  ώστε να   καταστεί εφικτή η μετάβαση στο επόμενο στάδιο ,εκείνο της πλήρους αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς....

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]