ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έξαλλος ο Σάκης Αρναούτογλου: Φυσικά δεν θα πάμε από τους 28 βαθμούς στον ολικό παγετό


 Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Σάκης Αρναούτογλου από τις διαστάσεις που λαμβάνει η αλλαγή του καιρού που έρχεται τις επόμενες μέρες. 



Στην αντεπίθεση βγήκε ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, σχετικά με τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για την κακοκαιρία που έρχεται.


Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου σπεύδει να καθησυχάσει ειδικά τους αγρότες στην Κρήτη, ξεκαθαρίζοντας πως το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ισπανία δεν συνδέεται με τις χιονοπτώσεις που περιμένουμε στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.


Αναλυτικά τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου


«Για τους φίλους αγρότες Κρητικούς και τους λοιπούς αναγνώστες – τηλεθεατές!


Φίλες και φίλοι! Μάλλον ξεκίνησε ο τρομολαγνικός οίστρος και πάλι σύμφωνα με τα μηνύματα σας!


Και φυσικά δεν θα πάμε απο τους 28 βαθμούς στον ολικό παγετό! Αλίμονο! Οι τρομοκρατημένοι φίλοι μας οι αγρότες από την Κρήτη δεν θα πρέπει να ανησυχούν σε καμία περίπτωση!


ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι τελευταίες ισχυρές χιονοπτώσεις σε τμήματα της Ισπανίας δεν συνδέονται με τις χιονοπτώσεις που αναμένονται στη χώρα μας κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας! Αλλιώς αυτές θα έπρεπε να περάσουν και μέσω….Ιταλίας κάτι που εδώ και καιρό δεν φαίνεται από τα προγνωστικά μοντέλα. Από εμένα και από την ΕΡΤ3 αυτά τα πράγματα δεν ειπώθηκαν ποτέ!


Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Βλέπουμε λοιπόν πως ένα ψέμα είναι σίγουρα πιο βολικό από την αμφιβολία αλλά μάλλον ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, προφανέστατα από άγνοια, γίνεται όπως φαίνεται αυτοσκοπός.


Όποιος όμως είναι συνεχώς επιτηδευμένα απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, θεωρώ πως δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα!!!


Προσέχετε τι διαβάζετε!!!».


Σε άλλη ανάρτηση σημειώνει: «Προσεχώς η ανασύνταξη του χειμώνα!!!

Φίλες και φίλοι! Πολύ κοντά στην αναλογική μου εκτίμηση για τον μήνα Γενάρη https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2752925608280173 απο τις 31 Δεκεμβρίου, και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία για την επόμενη εβδομάδα (ετσι για να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας καθώς είχε πολύ πολύ δουλειά. Θα δούμε πως θα πάει μετά τις 20 του Γενάρη..


Στην νότια Ελλάδα - Κρήτη τις επόμενες τέσσερις με πέντε ημέρες η θερμοκρασία θα επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα αφού έως και την ερχόμενη Παρασκευή σταδιακά και συνολικα θα πέσει 10-15 βαθμούς συγκριτικά με τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες που σημειώνονται σήμερα Κυριακή! Δηλαδή απο τους +28 με +29 θα επανέλθει στους+10 με +15 βαθμούς Κελσίου τα μεσημέρια!


Παράλληλα οπως τόνισα και την περασμένη εβδομάδα μέσα απο τα δελτία καιρου της ΕΡΤ3, στην περιφέρεια της ψυχρής μάζας (δείτε την εικόνα) που θα επηρεάσει ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη με τα νότια κράσπεδά της οποίας να επηρεάζουν και τη χώρα μας, βαρομετρικά χαμηλά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα σε θέση και κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας να δώσουν και χιονοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας!


Λεπτομέρειες για τα υψόμετρα αλλά και για το ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο στα αναλυτικά 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 απο ΔΕΥ - ΠΑΡ στις 17:30 το απόγευμα και στις 20:00 το βράδυ».

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]