Νέες 20 στάσεις λεωφορείων μέσω του “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” για τον Δήμο Αρταίων


Ένα έργο ακόμη, που προτάθηκε από το Δήμο Αρταίων, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων σε κεντρικά σημεία του Δήμου, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Μέσα από την ένταξή του στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την αναβάθμιση των στάσεων και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού», ο Δήμος Αρταίων, προχωρά στην αναβάθμιση των στάσεων λεωφορείων, με νέες καλαίσθητες εγκαταστάσεις και υποδομές, στο πνεύμα της σύγχρονης τεχνολογικά εποχής.

Πλήρως εναρμονισμένες με τις αρχές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης, οι ”έξυπνες” στάσεις θα παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον αναμονής, συμβάλλοντας στην προστασία του επιβατικού κοινού που επιλέγει να μετακινείτε  μέσω του ΚΤΕΛ, από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες και παρέχοντας ποιοτικό εξοπλισμό που θα καλύψει τις ανάγκες.

“Με σεβασμό στις ανάγκες  των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς προχωράμε στην αντικατάσταση των στάσεων λεωφορείων, με ένα έργο πρακτικής και αντίληψης που δίνει έμφαση στην ασφάλεια και στην ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών αναμονής” δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρηστός Τσιρογιάννης, τονίζοντας πως η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών. 

Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 72.000,00 ευρώ, από τα οποία οι 22.000,00 ευρώ θα καλυφθούν από ιδίους πόρους του Δήμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]