Πέτσας:Κλείνουν όλα έως τις 11 Ιανουαρίου [βίντεο]

  Για να ανοίξουν τα σχολεία 11 Ιανουαρίου
Οπως ανακοίνωσε νωρίτερα   ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ,από αύριο στις 6 το πρωί έως και τις 6 το πρωί στις 11 Ιανουαρίου "Mένουμε ξανά σπίτι "  καθώς επιβάλλεται  ,όπως σημείωσε να  κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε ώστε να επιστρέψουμε σταδιακά σε μία μορφή κανονικότητας και πρώτα απ όλα να μπορέσουν τα παιδιά να επιστρέψουν στα σχολεία.
Ετσι για  το σκοπό αυτό εντείνονται οι προσπάθειες την πρώτη κρίσιμη εβδομάδα του 2021.

Αναλυτικά  από αύριο στις 6 το πρωί μέχρι στις 6 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου ισχύουν τα εξής:

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Σταματά η παράδοση εκτός στα εμπορικά καταστήματα ,η λειτουργία βιβλιοπωλείων ,κομμωτηρίων ,υπηρεσίες περιποίησης νυχιών ,ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος .

Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων από τις 9 το βράδυ μέχρι και 5 το πρωί  ,με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και οσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και τα Φώτα δεν θα γίνει αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους .

"Στόχος  είναι να φτάσουμε με ασφάλεια στις 11 Ιανουαρίου ,στη βέλτιστη δυνατή επιδημιολογική κατάσταση .Και έτσι ,από 11 Ιανουαρίου να ξαναχτυπήσει το πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας."σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Πέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]