Ένα συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα για το ...υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ...

 


Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως και από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» για τη συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλε για να κρατήσει στη ζωή τον σύζυγο, πατέρα και παππού μας πατέρα Αθανάσιο Θεοφανίδη, ο οποίος ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στο  νοσοκομείο, έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

    Ο κοπιώδης και εξαντλητικός αγώνας του προσωπικού σε πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, για να τον κρατήσει στη ζωή, αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιά και το ήθος, που το διακρίνει. Αψηφώντας τη σωματική και ψυχική τους φθορά και με παροιμιώδη αυταπάρνηση αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό και τα εύσημα όλων μας.  Παράλληλα, το συγκινητικό ενδιαφέρον και η καρτερική τους συμπαράσταση στο δικό μας πόνο και αγωνία είναι ανεκτίμητη και αξιέπαινη. Δίκαια τους αποδίδεται ο τίτλος του ήρωα. 

    Η στάση και το παράδειγμά τους, στέλνει το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας και ιδιαίτερα οι λειτουργοί αυτού διακατέχονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, διατηρώντας άσβεστη την ελπίδα της ζωής. Ατενίζουμε με απεριόριστο σεβασμό και περηφάνια το λειτούργημά τους και τους ευχαριστούμε εκ νέου για όλα όσα έκαναν. 

   Κλείνοντας, για το επερχόμενο νέο έτος ευχόμαστε υγεία και ευημερία στους ιδίους και τις οικογένειές τους.


Η οικογένεια

του εκλιπόντος πατέρα Αθανασίου

Η σύζυγος

Τα παιδιά

Τα εγγόνια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]