Ιατρική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων...Ένα "ευχαριστώ" στο προσωπικό του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του ΠΓΝΙ για το υψηλό επίπεδο ελέγχου του SARS-CoV-2


 "Η Συνέλευση του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην αριθ. συνεδ. 951α/16-12-2020αποφάσισε ομόφωνα να ευχαριστήσει δημόσια το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας για την υψίστης σημασίας συμβολή του στον περιορισμό της διασποράς και στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 στην περιοχή μας. Η σημαντική πολύμηνη προσφορά του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του ΠΓΝΙ, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο αναφοράς για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άριστη επιστημονική κατάρτιση και τις άοκνες προσπάθειες του Πανεπιστημιακού ιατρικού και λοιπού επιστημονικού προσωπικού, των ιατρών ΕΣΥ, και του λοιπού προσωπικού, που εργάζονται καθημερινά με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, και πάντα με βάση κατευθυντήριες οδηγίες και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων. Ιδιαίτερα αναγνωρίζουμε την συμβολή της  Διευθύντριας του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κας Κωνσταντίνας Γκαρτζονίκα στην εξασφάλιση του υψηλού επιπέδου ελέγχου για τον ιό, υπό τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες.


Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στο παρεχόμενο κλινικοεργαστηριακό έργο του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας, το οποίο τιμά το Τμήμα μας με το ιδιαίτερα υψηλό επιστημονικό του επίπεδο. 



Η Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής

Άννα Μπατιστάτου

Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]