ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πάλι καλά που το κατάλαβαν ....


Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της υπερβολής της εικόνας ,της πόζας μπροστά στο φακό και κάπου εκεί χάνεται το νόημα ...

Το μήνυμα στους πολίτες για τον εμβολιασμό για τη νόσο Covid-19 κανονικά θα έπρεπε να είχε περιοριστεί μόνο στον εμβολιασμό της ΠτΔ ,του Πρωθυπουργού ,της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και  του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα   ,που ακούραστα και πίσω από τις κάμερες   δίνει  τη δική του μάχη από την πρώτη μέρα που ο κορωνοϊός   εμφανίστηκε και στη χώρα μας.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη και τις τελευταίες μέρες αυτή η   τόσο σοβαρή υπόθεση  έχασε τον συμβολικό της χαρακτήρα και κατάντησε μία  ανούσια επικοινωνιακή φιέστα ...

Αν και  ο αρχικός σχεδιασμός πρόβλεπε τον εμβολιασμό 46 κυβερνητικών  αξιωματούχων αυτοί έγιναν 126 και οι φωτογραφίες υπουργών μπροστά από τις κάμερες τη στιγμή του εμβολιασμού  έφεραν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα ....

Έτσι μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών  και τα στιγμιότυπα με τη βελόνα στο μπράτσο  ήρθε η οργή  -έστω και καθυστερημένα- του πρωθυπουργού  ο οποίος έδωσε εντολή όπως επιβεβαίωσε και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ.Πελώνη  να σταματήσουν άμεσα  όπως και η δημοσιοποίηση  ανάλογων φωτογραφιών .

Ειδικότερα η κ.Πελώνη ανέφερε ότι "ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του Δημήτρη Κουτσούμπα ".


Κάλλιο αργά ....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]