Στ.Πέτσας:Ανοίγουν τη Δευτέρα κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία Ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα Λιανεμπόριο με click away




 -Οπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανοίγουν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα κομμωτηρια και τα βιβλιοπωλεία 

-Ανοιγμα των εκκλησιών μόνο για ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων .Δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο .

Αναλυτικά  ο κ.Πέτσας ανέφερε:
-Διατήρηση της αναστολής του λιανεμπορίου σε όλη την επικράτεια 
-από την Κυριακή 13/12 ώς την Πέμπτη 7 /01 /2021 θα επιτραπεί η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα για την παραλαβή της παραγγελίας του (clιck away)
-Ανοιγμα των κομμωτηρίων από τη Δευτέρα 14 /12 σε όλη τη χώρα με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί ως 9 το βράδυ 
Η λειτουργία τους θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού .
-Ανοιγμα των βιβλιοπωλείων από τη Δευτέρα 14/12 σε όλη τη χώρα επίσης με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου και ανώτατο όριο 4 πελάτες σε καταστήματα ως 100 τ.μ  ή 1 πελάτης ανά 15 τ.μ για καταστήματα  άνω των 100 τ.μ.
-Ανοιγμα των εκκλησιών  ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων μόνο .Τις 2 αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και 9 ατόμων σε όλες τις εκκλησίες και έως 25 ατόμων στους  μητροπολιτικούς ναούς σε όλη τη χώρα .Την ευθύνη τήρησης των μέτρων θα έχουν οι οικίες μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
-Τα Θεοφάνεια δεν θα πραγματοποιηθεί αγιασμός   υδάτων σε ανοιχτό δημόσιο χώρο .
-Διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων από τις 10 το βράδυ ως τις 5 το πρωί από 13/12 2020  έως 7/01/2021 .
-Διατήρηση της αποστoλής sms στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις .
Για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο ,τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.
-Η υποχρεωτική  προληπτική καραντίνα για   όσους ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού προς την Ελλάδα και εισέρχονται στη χώρα από 18/12/2020 έως 07/01/2021 περιορίζεται από τις 10 που είχε εξαγγελθεί στις 3 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]