ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Ιωάννινα: Από αύριο η διανομή τροφίμων για ωφελούμενους του προγράμματοςΤΕΒΑ

 


Για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους  ( ΤΕΒΑ FEAD)»

ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ: ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΔΩΔΩΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΙΟΥ, ΖΙΤΣΑΣ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΠΩΓΩΝΙΟΥ 


                  Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών, ως υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» γνωστοποιεί στους ωφελούμενους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. των Δήμων Βορείων Τζουμέρκων, Δωδώνης, Ζαγορίου, Ζίτσας, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων ότι θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή Τροφίμων ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ, λόγω αποφυγής εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 ως εξής:


Οι ποσότητες και τα είδη που θα διανεμηθούν βασίζονται στον παρακάτω κανόνα:
ΦΑΣΟΛΙΑ: ΑΠΟ 1-3 ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ= 4 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΑΠΟ 4  ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΑΝΩ = 6 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ: 1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΦΑΚΕΣ,  ΡΥΖΙ: 1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α. όταν ειδοποιούνται για την κατ' οίκον παραλαβή προϊόντων να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. τους και δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως τα προϊόντα, δύναται να παραλαμβάνονται αυτά από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, χωρίς απαραίτητα βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ωφελούμενου ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Για την αποφυγή εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 παρακαλούμε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελουμένων, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.
Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των προϊόντων με δικό τους στυλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]