Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αναμφισβήτητα το 2020 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του, δυστυχώς, πικρή γεύση, δημιουργώντας όμως και περισσότερες προσδοκίες για το 2021 που έρχεται. Η νέα χρονιά, προσδοκούμε όλοι να είναι μια χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα, περισσότερο δημιουργική, με τις ανθρώπινες αξίες να έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας.


Η χρονιά που φτάνει στο τέλος της ήταν πρωτόγνωρη για όλους μας, γεμάτη ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Η υγειονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα και τη χώρα μας και που εξελίσσεται σε οικονομική κρίση για μεγάλη μερίδα πολιτών, μας επηρεάζει όλους, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. 

 Στο Δήμο Ζίτσας, παρά τα προβλήματα που όλοι μας βιώνουμε και παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνιζόμαστε  αταλάντευτα με όλες μας τις δυνάμεις να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικότερα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 Με αυτή την αρχή  και την αισιοδοξία που μας δίνει το εμβόλιο κατά του  κορωνοϊού  θα πορευτούμε και το νέο έτος με αλληλεγγύη, αγάπη και προσφορά προς τους συνανθρώπους μας.

Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά, είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί, να αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό και να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Η κατάκτηση στόχων, απαιτεί συνένωση δυνάμεων, συγκροτημένο σχέδιο, όραμα και σκληρή προσπάθεια.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά, Υγεία, Ευημερία κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, στους απανταχού Ηπειρώτες».     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]