ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αδωνις Γεωργιάδης:Δεν έχει ληφθεί απόφαση για τα κομμωτήρια Αύριο το πρωί οι επίσημες ανακοινώσεις

νεώτερη ενημέρωση 19.17
-Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση αύριο στις 11 το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Στέλιος Πέτσας θα ανακοινώσουν τα μέτρα που θα ισχύσουν για την αγορά τα Χριστούγεννα.

Φαίνεται να βιάστηκε το επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών να βγάλει ανακοιίνωση για το άνοιγμα των κομμωτηρίων το Σαββατοκύριακο ,καθώς όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης  μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση .
Σημειώνεται ότι αύριο στις 12.30 έχει προγραμματιστεί η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ,Στέλιο Πέτσα και δεν αποκλείεται να να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις για το τί θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.



Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]