ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Απλοποίηση της διαδικασίας για την υποχρέωση δήλωσης των δικαιωμάτων δικαιούχων οικογενειακών τάφων στο Δημοτικό κοιμητήριο Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας με την από 9-12-2020 ειδοποίηση, ενημέρωσε τους δικαιούχους οικογενειακών τάφων στο Δημοτικό κοιμητήριο Πρέβεζας για την υποχρέωση δήλωσης του δικαιώματός τους επί αυτών.

Στόχος είναι μετά  την ψηφιακή αποτύπωση του κοιμητηρίου  που για πρώτη φορά  πραγματοποιήθηκε στο Δήμο και προέκυψε μεγάλος αριθμός  εγκαταλελειμμένων  τάφων , να   διαμορφωθεί μια  επικαιροποιημένη εικόνα της  υφιστάμενης κατάστασης που θα διευκολύνει τη λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου. 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για μια τέτοια διαδικασία  είναι συγκεκριμένα  ωστόσο ο Δήμος Πρέβεζας κατανοώντας ότι υπάρχει δυσκολία εύρεσης στο σύνολό τους ενημερώνει ότι θα γίνονται δεκτές και οι δηλώσεις που θα συνοδεύονται από αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών του ενταφιασμένου. 

Για κάθε πληροφορία στο τηλέφωνο επικοινωνίας  2682025200 (αρμόδιος υπάλληλος Δημ.Ντόντορος) και στο  email kimitirioprevezas@gmail.com

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

“Συμπληρωματικά, και έπειτα από το ζωηρό ενδιαφέρον των δημοτών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ,προχωρούμε στην απλοποίηση της  .

Επίσης για να διευκολύνουμε τους ετεροδημότες μας  δίνουμε την δυνατότητα σε περίπτωση πολλών δικαιούχων να υποβληθεί μία δήλωση από ένα δικαιούχο στην οποία θα αναφέρονται και οι άλλοι συνδικαιούχοι, συνοδευόμενη από αντίγραφο των ταυτοτήτων τους. Τέλος, σε περίπτωση κατάθεσης δήλωσης μέσω τρίτου, αυτός θα πρέπει να φέρει και εξουσιοδότηση από τον ενδιαφερόμενο.

Το αρμόδιο γραφείο  βρίσκεται στην διάθεση των δημοτών μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]