ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη χώρα

 


Το μεσημέρι της Κυριακής 27/12/2020 εμβολιάστηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Tην Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έφτασε στον «Ευαγγελισμό» στις 2μμ, περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης. Ακολούθως η κ. Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε.


Πριν τον εμβολιασμό ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η συμπλήρωση σχετικού ερωτηματολογίου, η ενημέρωση για το εμβόλιο και μετά τον εμβολιασμό, η παραμονή για μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο του νοσοκομείου.

 Νωρίτερα ιστορική στιγμή για την Ελλάδα με την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο εναντίον της Covid-19. Η κα Καμπισιούλη με χαμόγελο και υψωμένο τον αντίχειρα -ότι όλα είναι καλά- έκανε το πρώτο εμβόλιο στη χώρα μας, σε μια συμβολική κίνηση καθώς σ’ αυτή τη φάση προτεραιότητα δίδεται στο υγειονομικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους.


Όταν η συνάδελφός της τής έκανε το εμβόλιο, σχημάτισε με το χέρι της το σήμα της νίκης και ότι όλα είναι εντάξει. Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.


Λίγη ώρα μετά τη νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Ευσταθία Καμπισιούλη, σειρά είχε ο κ. Μιχάλης Γιοβανίδης, 88 ετών, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια. Ο κ. Γιοβανίδης εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]