ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή…

....δοκιμάστε τη πριν γίνει καπνός!
Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή φτιάχνεται με την πατροπαράδοτη, αρχέτυπη συνταγή, από παστεριωμένο πρόβειο και κατσικίσιο γάλα.



Εφόσον έχει ωριμάσει τουλάχιστον για 2 μήνες, καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλα οξιάς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ, με αριστοτεχνικό τρόπο για να διατηρήσει όλα τα ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ, τη βουτυράτη, ελαφρώς πικάντικη και πλούσια παλέτα γεύσεων, η οποία κατά το κάπνισμα εμπλουτίζεται και ενισχύεται, προσδίδοντας στην «ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή» μια πρωτόγνωρη παλέτα αρωμάτων και μοναδικό γευστικό αποτύπωμα.

Διατίθεται σε μοντέρνα αεροστεγή συσκευασία (twin pack), με 2 ανεξάρτητες και αποσπώμενες μερίδες των  100g, έτσι ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της σε κάθε χρήση.

Κατάλληλη για επιτραπέζια χρήση, ως συνοδευτική σε ποτό, ενώ θα δώσει μια ιδιαίτερη σπιρτάδα και γευστικό χαρακτήρα σε οποιοδήποτε πιάτο χρησιμοποιηθεί αντί για φέτα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]