Στο πλευρό οικογενειών που έχουν ανάγκη ο Δήμος Ζίτσας

 


Ολοκληρώθηκε από το  Δήμο  Ζίτσας η διανομή των εορταστικών πακέτων διατροφής 


«Δίχτυ» κοινωνικής προστασίας άπλωσε και αυτές τις γιορτές ο Δήμος Ζίτσας διανέμοντας πακέτα με βασικά είδη διατροφής σε σπίτια ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και δικαιούχων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)».

359 οικογένειες έλαβαν στα σπίτια τους τα πακέτα με τα είδη διατροφής καθώς όλες οι διανομές έγιναν εφαρμόζοντας τα μέτρα πρόληψης για τη διάδοση του κορωναϊού COVID -19. 

Τα προϊόντα που περιλάμβαναν τα πακέτα συγκεντρώθηκαν μέσω του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)»,  με αγορά από ίδιους πόρους του Δήμου Ζίτσας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο  και από δωρεές του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού «ΠΙΝΔΟΣ», της Φάρμας «ΝΑΚΗΣ», καθώς και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Επίσης στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκά (μελομακάρονα και κουραμπιέδες) που έφτιαξαν οι μάγειρες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Να σημειωθεί πως τόσο για τη διανομή όσο και για την οργάνωση των προσφερόμενων ειδών εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση της προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Κων/νας Μάγκου, εργαζόμενοι του Δήμου Ζίτσας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». 

   «Ο Δήμος Ζίτσας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία προσφέρει στήριξη στους δημότες που περνάνε δύσκολα», επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Ζίτσας, Παναγιώτης Μαλισσόβας και τονίζει «σε αυτή την προσπάθειά μας έχουμε συμπαραστάτες επιχειρήσεις και συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό».  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]