Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ:Νέα Ημερομηνία Κλήρωσης της Λαχειοφόρου Αγοράς

 


Κάνουμε γνωστό σε όλους τους αγοραστές- κατόχους των εκδοθέντων από την ΕΠΣΗΠ λαχείων της Λαχειοφόρου Αγοράς, η κλήρωση των οποίων είχε οριστεί με την τελευταία κλήρωση του λαϊκού λαχείου την 29-12-2020, αναβάλετε για λόγους ανωτέρας βίας (COVID-19) , που είχε ως συνέπεια την αναστολή κάθε αθλητικής, κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας για μεγάλο και αόριστο χρονικό διάστημα, με συνέπεια να μην είναι βέβαιο ότι θα γίνει η προβλεπόμενη κλήρωση της 29-12-2020 του λαϊκού λαχείου, που σήμερα τελεί σε αναστολή κληρώσεων.

Επίσης η πανδημία στάθηκε εμπόδιο να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση των πωλήσεων, για να ικανοποιηθεί ο σκοπός εκδόσεως του λαχείου μας, που είναι η οικονομική ενίσχυση των σωματείων, για τον οποίο αξίζει να μεγιστοποιηθούν οι πωλήσεις του. Κατόπιν τούτου και προσβλέποντας σε ομαλοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, σε συνεννόηση με τον Δήμο Ιωαννιτών, ορίζουμε ως νέα ημερομηνία κληρώσεως την τελευταία κλήρωση του τρίδυμου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου της τελευταίας εβδομάδας του μηνός Αυγούστου του 2021, με την ευχή να σταματήσει η πανδημία να μας δημιουργεί εμπόδια στις δραστηριότητές μας. Η παρούσα ανακοίνωση θα δημοσιοποιηθεί σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, σάιτ,κλπ), θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΣΗΠ και θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της (σωματεία). 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ , ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]