ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 21:00, στιγμές από το IOANNINA ROCK CITY 2020!

 


Απολαύστε μαζί μας διαδικτυακά, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 21:00, στιγμές  από το IOANNINA ROCK CITY 2020.

Για δύο μέρες, στις 21 και 22 Ιουλίου 2020, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώναμε, με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια, όλη η πόλη έζησε μια γιορτή του ροκ με καλεσμένο το Ronnie Romero, τη φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, από τις 20:30, μία Κινητή Μουσική Σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) και τον Stuart Craig ξεκίνησε από την οδό Δωδώνης, διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και το Κάστρο. Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, Rockarolla: καραβάκια με ροκ συγκροτήματα. Στα καραβάκια συμμετείχαν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s. Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι.

Tην Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, επίσης από τις 20:30, η Κινητή Μουσική Σκηνή ακολούθησε την ίδια διαδρομή με το μεγάλο καλεσμένο του φεστιβάλ, τον Ronnie Romero. Στη Rockarolla, το ένα καράβι είχε «μουσικούς» επιβάτες τους Daffodils και τους Fellony Case, ενώ το δεύτερο τους Αυτόπτες Μάρτυρες και τους InΣomnia Band. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν ελεύθερη για το κοινό. Όλοι οι Γιαννιώτες καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτό το διήμερο που στόχο είχε όχι μόνο την ψυχαγωγία αλλά και την τουριστική προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας.

 Μέγας Χορηγός: Νέα Οδός. Με την ευγενική χορηγία των: Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, The Lake Hotel, KORES Boutique Hotel & Spa, Viozois.

FACEBOOK: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

YouTube: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, https://www.youtube.com/watch?v=doKMkJ6v9zw&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]