Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών:Όλες οι διαδικτυακές πρεμιέρες έως 27 Δεκεμβρίου

 


Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει τις διαδικτυακές του πρεμιέρες. 


Το  Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ., θα προβληθεί το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στους  Βeatles με το Γιώργο Γάκη. Πασίγνωστες μελωδίες του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο συγκροτήματος σε συνδυασμό με αφήγηση των σημαντικότερων στιγμών της πορείας του. To δεύτερο μέρος του αφιερώματος καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1966 έως το 1970. 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΡΟΔΑ» κρατά συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους. Η εμψυχώτρια Άννα Βασιλείου διαβάζει το διήγημα του Χρήστου Μπουλώτη: Ο Τομ Τιριτόμ και η πολιτεία που ήταν χωρισμένη στα δύο. 

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. θα προβληθεί το πρώτο μέρος της εκπομπής που είναι αφιερωμένη στη μουσικοχορευτική παράδοση της Ηπείρου και της Ελλάδας  με τίτλο: «Χρόνια Πολλά με Στιγμές Παράδοσης από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: γλέντι στο Ζαγόρι, το έθιμο των «αράπηδων» από το Μοναστηράκι Δράμας, έθιμα του Δωδεκαημέρου, χοροί από Νάξο, Πόντο, Αριδαία, Κόνιτσα, Μέτσοβο. Η εκπομπή βασίζεται σε υλικό από το αρχείο των Ηλία και Δημήτρη Γκαρτζονίκα και της εκπομπής πολιτισμού «Εν Χορώ». Διδασκαλία τμήματος: Ηλίας Γκαρτζονίκας, Νίκος Νούσιας, Βασίλης Ράπτης – καθηγητές φυσικής αγωγής. 

Μείνετε συντονισμένοι: YouTube: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – Ι

Facebook: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]