Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» εγκαινιάζει ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου μέσα από το www.neagiannena.gr


Αγαπητοί συνδημότες,

και πάλι βρισκόμαστε εν μέσω δύσκολων συνθηκών, σε κατάσταση εγκλεισμού, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά, η παράταξή μας, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», αποφάσισε να εγκαινιάσει μέσα από την σελίδα της www.neagiannena.gr, μια προσπάθεια αμφίδρομης επικοινωνίας μαζί σας.

Ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στο οποίο καλεί όλους σας να συμμετέχετε ενεργά, καταθέτοντας τις απόψεις σας, τις σκέψεις, τις προτάσεις, ακόμα και τις παρατηρήσεις σας για θέματα που αφορούν το Δήμο Ιωαννιτών.

Σύντομα, η πλατφόρμα μέσω της οποίας θα μπορούμε πια να επικοινωνούμε χωρίς περιορισμούς θα είναι έτοιμη.

Εκεί θα υπάρχουν κάθε φορά συγκεκριμένες θεματικές ενότητες που θα μας προτείνετε ή θα επιλέγουμε κι εμείς προκειμένου να ζυμωθούν οι ιδέες και οι προβληματισμοί μας με στόχο το κοινό καλό.

Έχοντας αποδείξει από την πρώτη μέρα της νέας δημοτικής περιόδου ότι η διάθεσή μας για συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο αποτελεί για μας πρώτη προτεραιότητα, ζητούμε να γίνετε κι εσείς ενεργά μέλη μιας προσπάθειας που θα «σπρώξει» το Δήμο μας μπροστά.

Η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα δεν επιδίωξε ούτε τυπικά, ούτε ουσιαστικά το δρόμο της συνεννόησης.

Επέλεξε να πορευτεί μαζί με τα νομοθετήματα της κυβέρνησης που της έδωσαν πλειοψηφίες εκεί που δεν τις είχε.

Εμείς, ως η μεγαλύτερη παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, όλο αυτό το διάστημα πορευτήκαμε με στόχο την συναίνεση.

Δύο μεγάλες διαφωνίες εκφράσαμε στους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής, με επιχειρήματα και πλήρως τεκμηριωμένες προτάσεις.

Στον τρόπο με τον οποίο επιχείρησε να αντικαταστήσει τον οδοφωτισμό με τους νέους λαμπτήρες τεχνολογίας led και στην προσπάθειά της να ιδιωτικοποιήσει πλήρως τον τομέα της καθαριότητας.

Σε όλες τις άλλες πρωτοβουλίες της, επισημαίνοντας πάντα την προχειρότητα με την οποία συνήθως συγκροτούσε τις εισηγήσεις της, σταθήκαμε δίπλα της, στηρίζοντας με την ψήφο μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την όποια προσπάθεια καταβάλει για το καλό του Δήμου μας.

Σε αυτή τη λογική λοιπόν θα συνεχίσουμε και είμαστε σίγουροι ότι ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζουμε θα είναι μια καλή αφορμή να ακουστούν και οι δικές σας φωνές που μέχρι σήμερα δεν είχαν τρόπο να εκφραστούν.

Φιλοδοξούμε η σελίδα της παράταξης να γίνει ένα ελεύθερο – δημοκρατικό βήμα για τον πολίτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]