Στο "κόκκινο" οι κρατήσεις στους top προορισμούς ενόψει Χριστουγέννων Μέτσοβο ,Ιωάννινα ,Κόνιτσα και Ζαγοροχώρια στη λίστα

 


Εντυπωσιάζουν τα στοιχεία που παρουσιάζει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά τις πληρότητες που καταγράφονται σε top χειμερινούς προορισμούς ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που λόγω της πανδημίας δεν πήγαν διακοπές το καλοκαίρι και έτσι επιλέγουν να εκδράμουν  τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σπεύδοντας να κάνουν κράτηση στον τόπο που έχουν επιλέξει για χειμερινές ολιγοήμερες διακοπές.

Σημειώνεται ότι οι κρατήσεις δεν ακυρώθηκαν λόγω του lockdown αφού υπάρχει  η ελπίδα ότι θα αρθεί η οριζόντια αναστολή των δραστηριοτήτων τις ημέρες των γιορτών και ότι οι μετακινήσεις εκτός περιφερειακών ενοτήτων θα είναι εφικτές.


Πρωταγωνιστής της φετινής χρονιάς ,η Αράχωβα με τις κρατήσεις 1,5 μήνα πριν τα Χριστούγεννα να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο ενώ αναφορικά με τις τιμές παρέμειναν μέχρι στιγμής σταθερές αλλά το πώς θα εξελιχθούν θα εξαρτηθεί από το τί θα  γίνει με το lockdown.

Στην Ήπειρο ,σ το Μέτσοβο η πληρότητα αγγίζει το 96% για τα Χριστούγεννα και 95% για την Πρωτοχρονιά.

Στα Ιωάννινα η πληρότητα για ολόκληρα διαμερίσματα ή και βίλα την περίοδο των Χριστουγέννων αγγίζει το 81%  και το 87% γι ατην περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Στην Κόνιτσα ,81% η πληρότητα για ολόκληρα διαμερίσματα ή και βίλα γι α τα Χριστούγεννα και 87% για την Πρωτοχρονιά.

Στα Ζαγοροχώρια η πληρότητα  τα Χριστούγεννα για ολόκληρα διαμερίσματα ή και βίλα φτάνει στο 95% τα Χριστούγεννα  και 91% για την Πρωτοχρονιά.



με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]