Ιωάννινα:To Σωματείο Επισιτισμού καταγγέλλει την προσαγωγή μέλους του Δ.Σ


 Η καταστολή συνεχίζεται με προσαγωγή μέλους Δ.Σ του Σωματείου

Χθες, 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων Ν . Ιωαννίνων δέχθηκε «έλεγχο» από την Αστυνομία, ως προς (δήθεν)  την εγκυρότητα των εγγράφων του για μετακίνηση από το σπίτι του σε κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης. Και λέμε «δήθεν»,  διότι ο έλεγχος  ήταν η αφορμή!  Ο συνάδελφος μετά την επίδειξη του sms με τον αντίστοιχο κωδικό, της αστυνομικής του ταυτότητας και τα είδη που αγόρασε στο χέρι, οδηγήθηκε για έναν ακόμη ΔΗΘΕΝ «έλεγχο» εξακρίβωσης στοιχείων μέσα στο αστυνομικό μέγαρο, αφού όμως με αξιοζήλευτη ανδρεία τον περικύκλωσαν έξι αστυνομικοί και τον πήγαν επί της ουσίας «σηκωτό», χωρίς να του αφήσουν άλλη επιλογή.

Και εκεί, επιδόθηκαν σε απειλές  τους μέλους της Διοίκησής μας με ατάκες και εκφράσεις που ακούγονται από στόματα ανθρώπων της νύχτας! Πως τον στοχοποίησαν μετά την προχθεσινή συγκέντρωση του  Εργατικού Κέντρου. Δεν θα επιτρέψουμε την  παρακολούθηση εκλεγμένων συνδικαλιστών. Η Διοίκηση του Σωματείου ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ αυτές τις πρακτικές τρομοκράτησης των εργαζομένων που θέλουν να επιβάλλουν «σιγή νεκροταφείου» , απέναντι στις «ανατροπές του αιώνα» , που φέρνει η κυβέρνηση.

Λύσσαξαν, και είναι λογικό, αφού δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης από το Εργατικό Κέντρο προχθές, στα πλαίσια της απαγόρευσης εκδηλώσεων και διαδηλώσεων τιμής και μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η συγκέντρωση έγινε και τα γνήσια αντιαμερικανικά – αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα ακούστηκαν στην πόλη μας. Αν νομίζουν πως με τέτοιες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν το ταξικό εργατικό κίνημα, έχουμε χρέος να τους ενημερώσουμε : «πλανάσθε πλάνην οικτρά» ! Το αποδείξαμε και  θα το αποδείξουμε και στις 26 του Νοέμβρη, την ημέρα της απεργίας. Τέτοιου είδους ενέργειες ΔΕΝ μας τρομάζουν. Ξεχνούν φαίνεται ορισμένοι πως ο οργανωμένος λαός έχει την δύναμη  να επιβάλλει το δίκιο του και να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του για υγεία, δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!  Ξεχνούν πως διαχρονικά το εργατικό λαϊκό κίνημα σε τέτοιες ενέργειες έχει απάντηση: Στων φρουρών το πείσμα, θα σταθούμε ορθοί !

ΕΜΠΡΟΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ! ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]