ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

O Diego Maradona τιμούσε όλες τις ομάδες και τους παίκτες που αντιμετώπισε



 

O Diego Maradona στην ποδοσφαιρική του καριέρα αντιμετώπισε πάρα πολλές ομάδες σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο, έχοντας πάντα μια φιλοσοφία, την οποία ποτέ δεν εγκατέλειψε όσο αγωνιζόταν.
Συγκεκριμένα ήθελε μετά το τέλος των αγώνων ν' αλλάζει τη φανέλα του με κάποιον αντίπαλο που θα τύχαινε κάθε φορά κι έπειτα να τη φοράει. Μ' αυτή την κίνηση ο Diegito ένιωθε ότι τιμούσε όλες τις ομάδες, τις οποίες αντιμετώπιζε σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο. Παράλληλα έδειχνε πως η μεταξύ τους κόντρα κρατάει για 90 και μόνο λεπτά.
Φυσικά δεν ήταν και λίγοι εκείνοι οι αντίπαλοι που έτρεχαν πρώτοι, για να ζητήσουν τη φανέλα του Diego, καθώς δεν ήταν και λίγο πράγμα ν' αλλάξεις φανέλα με τον κορυφαίο παίκτη της εποχής.
Στην παρακάτω εικόνα τον βλέπουμε να φοράει τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής απέναντι στη «Selecao», για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990.
Για την ιστορία πανηγυρίζει, καθώς η «Albiceleste» προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μετά από μια τρομερή δική του ασίστ στον Claudio Caniggia που τελείωσε άψογα τη φάση.
Δείτε όλους τους αγώνες της ημέρας στο livescore του Sentragoal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]