Ένας ....χάρτης για την Κόνιτσα!

 


Ο Δήμος Κόνιτσας προχώρησε στην έκδοση ενός νέου τουριστικού, περιηγητικού και πεζοπορικού χάρτη της περιοχής μας, ικανοποιώντας ένα μακροχρόνιο αίτημα των επαγγελματιών του Τουρισμού και των επισκεπτών μας. 

Στη μια όψη του χάρτη σε κλίμακα 1:5000 αποτυπώνεται η πόλη της Κόνιτσας με  τα τουριστικά της αξιοθέατα, μαζί με  κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες και πλήθος χρηστικών πληροφοριών για τον επισκέπτη. 

Στην δεύτερη όψη του χάρτη και σε κλίμακα 1:97000 αποτυπώνεται ο Δήμος μας και πέρα από κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αποτυπώνονται πεζοπορικές διαδρομές και πλήθος δραστηριοτήτων που μπορεί κανείς να απολαύσει στο σύνολο σχεδόν του Δήμου μας.  

Στόχος είναι η διευκόλυνση ενημέρωσης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, η τουριστική προβολή και ανάδειξη των επιμέρους χαρακτηριστικών του τόπου μας. 

Ο Δήμος ευχαριστεί  θερμά τους συντοπίτες μας φωτογράφους κυρίους Λάμπρο Ράπτη και Κωνσταντίνο Νικολόπουλο για την δωρεάν παραχώρηση των φωτογραφιών, τα μέλη του ΕΟΣ Κόνιτσας κυρίους Κωνσταντίνο Νικολόπουλο και Γιάννη Σταθόπουλο για την βοήθεια τους, καθώς και την Αναπτυξιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. για την επιμέλεια του εντύπου.`


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]