ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Παραβίασαν την καραντίνα ...


 Συνελήφθησαν σε περιοχές των Ιωαννίνων τέσσερα (4) άτομα που κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών, κατοχή ναρκωτικών και νόμο περί όπλων 

Συνελήφθησαν χθες (27-11-2020) το απόγευμα σε περιοχές των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερα (4) άτομα, που κατηγορούνται για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών, κατοχής ναρκωτικών και νόμου περί όπλων. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά και συνέλαβαν ημεδαπό και αλλοδαπό, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο επί της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (κλομπ). 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης, εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα στο Καλπάκι Ιωαννίνων και συνελήφθησαν ημεδαπός και αλλοδαπός που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά την πρόσφατη είσοδο των δύο παραπάνω αλλοδαπών στη χώρα μας, όπου διαμένουν μόνιμα, επιβαίνοντας στο ίδιο όχημα, διαγνώστηκε ένας από αυτούς θετικός στον κορωνοϊό, ύστερα από σχετικό έλεγχο (rapid test) που τους διενεργήθηκε από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και τους συστήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός («καραντίνα»), μέτρο που παραβίασαν. 

Σε όλους τους συλληφθέντες βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για την παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]