ΠΕΑΚΙ:Ανακοίνωση για την περιμετρική διαδρομή στο Πανηπειρωτικό


 Ενόψει των νέων περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας, η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ θέλει να κρατήσει ανοιχτή την περιμετρική διαδρομή στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, για να μπορούν να αθλούνται οι πολίτες των Ιωαννίνων.


Για να το πετύχουμε αυτό όμως, χρειάζεται η συνεργασία όλων.


Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η άθληση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες στο Πανηπειρωτικό, θα πρέπει να περιοριστεί αποκλειστικά στο τρέξιμο ή στο βάδισμα στην περιμετρική διαδρομή του σταδίου, με συγκεκριμένους κανόνες που θα βοηθήσουν στην αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας:


Τρέξιμο και βάδισμα με αποστάσεις ανάμεσα στους αθλούμενους

Κίνηση προς μια κατεύθυνση (με τους εσωτερικούς χώρους του σταδίου, γήπεδα κ.λπ.) πάντα στο αριστερό μας χέρι). Είναι προϋπόθεση σημαντική για να αποφεύγεται η συνάντηση των αθλούμενων και να περιορίζεται η πιθανή μετάδοση του ιού.

Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η χρήση άλλων υποδομών και χώρων (εσωτερικός στίβος στο γήπεδο, βοηθητικά, εξωτερικά γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ κ.λπ.). Οι σχετικές οδηγίες από τη ΓΓΑ είναι σαφείς.

Αν συνεργαστούμε και κάνουμε όλοι και όλες αυτό που πρέπει, θα πετύχουμε να κρατηθεί ένας δημόσιος χώρος ανοιχτός, χρήσιμος και αναγκαίος για τους πολίτες, αλλά και να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Υπενθυμίζουμε ότι ο χώρος είναι καλά φωτισμένος και εξασφαλίζει ασφαλή άθληση, τώρα που νυχτώνει νωρίτερα.


Εάν τα παραπάνω δεν γίνουν κατορθωτά, τότε θα χάσουμε όλοι-ες ένα χώρο άθλησης μέχρι τουλάχιστον να λήξουν τα περιοριστικά μέτρα.


Ήδη οι αρμόδιες αρχές (αστυνομία κ.λπ.) μας έχουν ενημερώσει ότι οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί και αυστηροί.


Εάν υπάρξουν περιστατικά συνωστισμού ή παραβίασης των κανόνων, τότε αναπόφευκτα ο χώρος θα αναστείλει τη λειτουργία του.


Η ΕΔ του ΠΕΑΚΙ πιστεύει ακράδαντα ότι μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό το χώρο, με σωστή χρήση. Είναι στο χέρι όλων μας να το καταφέρουμε.


Σημείωση: Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας μέχρι την είσοδο, λίγο πριν τη διαδρομή. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή στοιχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]