ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κόνιτσα:Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμών

         


"Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ΄ αριθμ. πρ.: 21964/27-11-2020 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Οικισμών Δήμου Κόνιτσας».

        Το συγκεκριμένο έργο δεν μπόρεσε να ενταχθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στο πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» και ως εκ τούτου δεν είχε εξασφαλισθεί χρηματοδότηση.

        Ο Δήμαρχος Νικόλαος Εξάρχου μετά από συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο, απέστειλε το υπ’ αριθμ. πρωτ.: 5929/29-9-2020 έγγραφό του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και αιτήθηκε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Με την ανωτέρω υπουργική απόφαση λάβαμε την έγκριση για την οποία εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες.

       Επιπλέον, με το υπ’ αρ. 5741/22-9-2020 έγγραφό μας αιτηθήκαμε έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Κόνιτσας με το ποσό των 150.000,00€ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, ποσό που, επίσης, εγκρίθηκε.  

        Αλήθεια, εσείς, κύριοι των άλλων παρατάξεων, που ξεσηκώσατε κάποιους από τους κατοίκους των τεσσάρων Κοινοτήτων μας ότι δήθεν ο Δήμαρχος ακύρωσε το έργο, τι έχετε να πείτε; Συνεχίστε με αυτήν την τακτική στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ, επιρρίπτοντάς μας ευθύνες για να δημιουργείτε εντυπώσεις.

        Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

       Παρότι μας έχουν κληροδοτηθεί δεκάδες λιμνάζοντα οικονομικά – λειτουργικά προβλήματα, εμείς κοιτάμε μπροστά, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, γιατί πάνω από όλα αγαπάμε τον τόπο μας.  Αυτό που έχει σημασία είναι η κάθε Δημοτική Αρχή να αφήσει έργο και εμείς, παρά τις τεράστιες ελλείψεις και τα προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το Δήμο μας.   "αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κόνιτσας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]