Ιωάννινα: Άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ μοίρασαν δώρα ..........και χαμόγελα στα παιδιά της Μονής Ντουραχάνης !


Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά και η χώρα μας λόγω της πανδημίας οποιαδήποτε στιγμή χαράς μπορείς να   χαρίσεις στον συνάνθρωπο αποκτά ιδιαίτερη και ξεχωριστή αξία ...
Οι άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ Ιωαννίνων που από την πρώτη μέρα που η καθημερινότητά μας άλλαξε δραματικά λόγω της νόσου covid-19 εκτός από το να βρίσκονται στους δρόμους  της πόλης  μεριμνώντας για την τήρηση των μέτρων που συμβάλλει στα καλύτερα αποτελέσματα του συνολικού αγώνα   που δίνεται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, δεν παραλείπουν  να αποδεικνύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα πως κάτω από τη στολή κρύβεται   ο άνθρωπος ...
Οικογενειάρχες οι περισσότεροι με παιδιά ξέρουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να χαρίζεις χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια και χαρά στις ψυχές τους!
Έτσι σήμερα  αποφάσισαν να κάνουν διαφορετική την ημέρα των παιδιών  του δημοτικού σχολείου  στη Μονή Ντουραχάνης φτάνοντας εκεί με τα χέρια τους γεμάτα με τετράδια ,σχολικά βιβλία και διάφορα δωράκια !
Οσο για τα παιδιά.... τους επιφύλαξαν  το πιο  θερμό καλωσόρισμα και ένα   μεγάλο  "ευχαριστώ" για την ξεχωριστή  πρωτοβουλία τους !
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινωνικό  έργο  της Μονής Ντουραχάνης  φτάνει μέχρι και τα κρατητήρια της Αστυνομικής Δ/νσης Ιωαννίνων, αφού  καθημερινά   οι εθελοντές της εν λόγω μονής εξασφαλίζουν φαγητό για τους κρατούμενους.
Οσο για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί εκτός από την εκπαίδευση βρίσκουν απεριόριστη αγάπη και φροντίδα και όλα τα εφόδια που χρειάζονται για την ενήλικη ζωή τους ενώ σήμερα εισέπραξαν και την αγάπη των ανδρών της ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ Ιωαννίνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]