Σχόλιο του ΚΚΕ Ιωαννίνων για την επίσκεψη Τσίπρα

 


Δεν προλαβαίνει να επαναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την ετοιμότητά του να βάλει πλάτη στην αντιλαϊκή  πολιτική της ΝΔ. Και από τα  Γιάννενα προσέφερε χέρι βοήθειας στη χειραγώγηση του λαού με τη λογική «όλοι μαζί για την έκτακτη κατάσταση». 

Ως  ανεπάρκεια και ολιγωρία του πρωθυπουργού» βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ την επικίνδυνη και αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες για την πανδημία και έχει ένα κριτήριο: «όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος για το κράτος και τους μεγάλους επιχειρηματίες». Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τη ΝΔ να συμμετέχει στο σχέδιο για το πώς η πολιτική αυτή θα γίνει πιο αποτελεσματική.

Σαν ναν μην έχει καμία ευθύνη ως προηγούμενη κυβέρνηση, περιέγραψε την τραγική κατάσταση και στο ΠΓΝΙ και παίζοντας με την ανησυχία και τους φόβους του λαού, πρότεινε να δούμε όλοι την πανδημία ως ευκαιρία για το ΕΣΥ και να στηρίξει ο λαός τις ελπίδες τους στην  η ΕΕ των μονοπωλίων που τώρα δήθεν έγινε καλή και δίνει τζάμπα λεφτά για την υγεία!

Η ευκαιρία που πρέπει να αρπάξει ο λαός είναι να κάνει τωρα lockdown στην αντιλαϊκή πολιτική τους. Να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην Πέμπτη στο ΠΓΝΙ και στην απεργία στις 26 Νοέμβρη, διεκδικώντας ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος  υγείας και μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]