ΠΟΕΔΗΝ: Δεκάδες κρούσματα σε ιδιωτικό γηροκομείο στην πρωτεύουσα της Ηπείρου

 


Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου  καθώς επιβεβαιώθηκαν σε ιδιωτικό γηροκομείο 24 κρούσματα  κορωνοϊού ,όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πρόκειται για κρούσματα μεταξύ των φιλοξενούμενων του οίκου ευγηρίας ,ορισμένοι από τους οποίους έχουν εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα .

Οπως αναφέρεται   στην ανακοίνωση οι ασθενείς  μεταφέρθηκαν στο ΠΓΝΙ επειδή όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια διακομίζονται σε άλλα  νοσοκομεία της Ηπείρου .


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης των Ιωαννίνων  νοσηλεύονται συνολικά 53 ασθενείς με κορωνοϊό ενώ συνολικά υπάρχουν 55 κρεβάτια , με τις 2 κλίνες να κρατώνται για σοβαρά περιστατικά .

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 19 κρούσματα στην ΠΕ Ιωαννίνων με την περιοχή να βρίσκεται στο κόκκινο επίπεδο συναγερμού.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ είχε  ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή  για την καλύτερη οργάνωση των νοσοκομείων λόγω της πανδημίας.

Ο κ. Κωτσιόπουλος ανακοίνωσε ότι εκτός από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, από την ερχόμενη Τρίτη και το «Χατζηκώστα» θα νοσηλεύει επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]