ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Μαρία ,η Ελένη και η Δήμητρα από το ΠΓΝΙ ... εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους στη μάχη με την πανδημία ..

 


Από την πρώτη στιγμή που η πανδημία έφτασε στη χώρα μας οι υγειονομικοί είναι εκείνοι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της δύσκολης μάχης ,δίνοντας σκληρό αγώνα   με τη νόσο covid-19   σε κάθε νοσοκομείο της χώρας .

Στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση  στα νοσοκομεία  όπως είναι γνωστό είναι ιδιαίτερα δύσκολη   και οποιαδήποτε βοήθεια στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πολύτιμη .

Έτσι η Μαρία , η Δήμητρα και η Ελένη από το ΠΓΝΙ  αποφάσισαν να μεταβούν εθελοντικά  στη συμπρωτεύουσα για να δηλώσουν έμπρακτα το παρόν σε αυτή τη μάχη .

Ο διοικητής του ΠΓΝΙ Νίκος Κατσακιώρης σε σχετική ανάρτηση στα social media αναφέρει:


"Συντασσόμενοι απολύτως με το πνεύμα του Υπουργού Υγείας κ.  Βασίλης Κικίλιας , ότι όλη η Ελλάδα είναι πλέον μια Υγειονομική Περιφέρεια και αναλογιζόμενοι πλήρως το χρέος του καθενός μας, για τη μάχη που δίνεται Πανελλαδικά με τον Κορωνοϊό, χαιρετίζουμε συγκινημένοι σήμερα την πρωτοβουλία της Μαρίας, της Ελένης και της Δήμητρας να δηλώσουν έμπρακτα το παρόν σ΄ αυτή τη μάχη, ζητώντας από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης την μετακίνησή τους, ώστε να βρεθούν άμεσα στο πλάι των συναδέλφων τους στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]