Ιωάννινα:Ερήμωσε η πόλη από τις 9 ....[βίντεο ]

 


Σε ισχύ από απόψε το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 το βράδυ έως και τις 05.00 το πρωί   σε όλη τη χώρα  με στόχο να περιοριστούν ακόμα περισσότερο οι μετακινήσεις των πολιτών   στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας  που γίνεται  για να αποτραπεί η περαιτέρω διασπορά του νέου ιού .

Λίγα λεπτά μετά 21.00   το epirus-tv-news.gr βρέθηκε στο κέντρο των  Ιωαννίνων  κάνοντας  μια διαδρομή από τη λεωφόρο Δωδώνης ,Αβέρωφ   και Ανεξαρτησίας       συναντώντας  λίγα αυτοκίνητα  ,εργαζόμενους σε delivery και  σχεδόν κανέναν πεζό !

Αισθητή   είναι  η παρουσία της Αστυνομίας σε διάφορα σημεία      της πόλης καθώς και οι  έλεγχοι σε διερχόμενα οχήματα .

Υπενθυμίζεται ότι μόνο για 3 λόγους μπορεί κάποιος να  μετακινηθεί   τις  εν λόγω ώρες  ώρες ,υγείας ,εργασίας και βόλτα για το κατοικίδιο  κοντά στην οικία  .

Η ΠΕ Ιωαννίνων τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει μια  σταθεροποιημένη εικόνα αναφορικά με τα κρούσματα με τον ΕΟΔΥ σήμερα να ανακοινώνει 12 κρούσματα ,10 στην Αρτα και από 2 σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία  ενώ σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα  η δεύτερη ΜΕΘ COVID, δυναμικότητας 8 κλινών, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Έτσι στο νοσοκομείο  βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη 105 συνολικά κλίνες, από τις οποίες οι 79 αφορούν σε Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων για ενήλικες, οι 10 σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων για παιδιά και οι 16 σε κλίνες Εντατικής Θεραπείας για COVID.

Μπορεί η  αποψινή εικόνα ερημιάς   και στην πρωτεύουσα  της Ηπείρου  να προκαλεί θλίψη κρίνεται ωστόσο απαραίτητη   προκειμένου να μπορέσει η χώρα το συντομότερο δυνατόν έστω και σταδιακά να επιστρέψει σε μία   μερική κανονικότητα και να μην χαθούν τα φετινά Χριστούγεννα ...



Δείτε τη live μετάδοση του epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]