ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ηγουμενίτσα:"Μπλόκο" σε πάνω από 2.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων


 Στη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για παράβαση του ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα μετά επικαθήμενου, με οδηγό τον ανωτέρω, διαπιστώθηκε η ύπαρξη χιλίων τριακοσίων σαράντα (1.340) πακέτων με τσιγάρα, επιμελώς κρυμμένων εντός της καμπίνας του τράκτορα, με σκοπό ο ανωτέρω να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα, όπως επίσης και η εν λόγω ποσότητα τσιγάρων, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται σε πέντε χιλιάδες επτακόσια δώδεκα ευρώ και πενήντα έξι λεπτά (5.712,56€).

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 47χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για παράβαση του ν. 2960/01.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα μετά επικαθήμενου, με οδηγό τον ανωτέρω, διαπιστώθηκε η ύπαρξη χιλίων πεντακοσίων ογδόντα έξι (1.586) πακέτων με τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών, επιμελώς κρυμμένα εντός της καμπίνας του τράκτορα, με σκοπό ο ανωτέρω να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα, όπως επίσης και η εν λόγω ποσότητα τσιγάρων, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται σε έξι χιλιάδες επτακόσια εξήντα ένα ευρώ και είκοσι οκτώ λεπτά (6.761,28€).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]