Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων :18 Νοέμβρη ......και η καταστολή συνεχίζεται

   


  Το όργιο καταστολής συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα στα Γιάννενα, με την αστυνομία να καραδοκεί, να παρακολουθεί  και να μπουζουριαζει  μέλος της διοίκησης του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού ν. Ιωαννίνων και εκλεγμένου αντιπρόσωπου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

    Παρόλο που ο συγκεκριμένος συνδικαλιστης, έδειξε και την ταυτότητα και το απαραίτητο μήνυμα μετακίνησης, έκαναν προσαγωγή δήθεν για περαιτέρω εξακρίβωση στοιχειών. Του είπαν ότι τον στοχοποιησαν απ την χθεσινή συγκεντρωση, και τον απείλησαν ότι ξέρουν τα στοιχειά του και μπορούν να τον βρουν όποτε θέλουν.

 Λύσσαξαν μετά την οργανωμένη, πειθαρχημένη συγκέντρωση στο μνημείο Ηρώων  πολυτεχνείου του Εργατικού Κέντρου και των φοιτητικών συλλόγων που δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν. Η παρακολούθηση εκλεγμένων συνδικαλιστών στα  στενά γύρω απ το εργατικό κέντρο είναι προκλητική και καλούμε άμεσα την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων να σταματήσει το όργιο τρομοκράτησης και καταστολής. Καλούμε να μας απαντήσουν αν δρουν με κυβερνητική εντολή, ενώ περιμένουμε ακόμα απάντηση για τα στοιχειά του χρυσαυγιτη αστυνόμου .

 Δεν μας φοβίζουν, οι απαγορεύσεις και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης.

 Κάθε προσπάθεια εκφοβισμού, τρομοκράτησης, αυταρχισμού θα πέφτει στο κενό. 

   26 Νοέμβρη απεργούμε. Οι εργάτες δίνουμε  οργανωμένη απάντηση. Υπερασπιζόμαστε την υγεία, την δουλεία, τα δικαιώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]