Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: Λειτουργία νέου βρεφικού τμήματος στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος

 


Ένα νέο τμήμα φιλοξενίας βρεφών θα αρχίσει την λειτουργία του στον 10ο  Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχοντας ικανοποιήσει τις αιτήσεις για φιλοξενία νηπίων (2,5 έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση) στους παιδικούς σταθμούς του και αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για τη φιλοξενία ακόμα περισσότερων βρεφών που είχαν μείνει εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών, εντάχθηκε στο «πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών Προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής & βρεφονηπιακής φροντίδας».

Με την βοήθεια την Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών προχώρησε με ταχύτατους ρυθμούς στην αδειοδότηση, διαμόρφωση και εξοπλισμό ενός νέου τμήματος βρεφών που θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δεκαέξι επιπλέον βρέφη στον συγκεκριμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο βασικό στόχο του, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για φιλοξενία βρεφών και νηπίων με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]