Σχόλιο της Αριστερής Παρέμβασης στα Γιάννενα για τις δηλώσεις Καχριμάνη για τα κρούσματα ....

 


Όχι με μεγάλη έκπληξη, ακούσαμε την Παρασκευή 16/10, τον κ. Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου, να ρίχνει την ευθύνη της εξάπλωσης του νέου ιού στα Γιάννενα, στις καταλήψεις και στις πορείες.

Προφανώς, για τον περιφερειάρχη δεν φταίνε:

- Η απουσία τεστ σε μαζικούς χώρους, χώρους δουλειάς, σχολεία, υγειονομικές μονάδες.

- Τα διάτρητα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που επιτρέπουν τη λειτουργία σχολικών τμημάτων, ακόμα και με κρούσμα.

- Η εμμονική άρνηση της κυβέρνησης, στην οποία πρόσκειται και ο περιφερειάρχης, να προσλάβει προσωπικό για τα νοσοκομεία, να δημιουργήσει ΜΕΘ και ΜΑΦ και να τις στελεχώσει, γιατί οι κλίνες και οι μονάδες δεν λειτουργούν από μόνες τους.

- Τα 25 και πλέον παιδιά ανά τάξη, που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι «δεν κολλάνε» με στατιστικά και σχεδιαγράμματα που προκάλεσαν γέλιο. 

- Η πλήρης αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας από κυβερνητικές και αυτοδιοικητικές αρχές, που επέφερε το σημερινό αποτέλεσμα στα Γιάννενα, στην Αττική, στην Κοζάνη κ.ο.κ.

- Η διασπορά σε «φιλικές επιχειρήσεις» κάθε είδους που τόσο οι ίδιες, όσο και ο περιφερειάρχης, τήρησαν σιγή ιχθύος και έκρυψαν κρούσματα κάτω από το χαλί.

Αν δεν φταίνε όλα αυτά, τότε φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων; - στις οποίες παρεμπιπτόντως τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας - Ή μήπως φταίνε οι καταλήψεις, που πρέπει να αποφασίσει πλέον η κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης, αν τις κάνουν «10» ή «δημιουργούν συνωστισμό» μεγαλύτερο από αυτό που δημιούργησε ο ίδιος ο ΕΟΔΥ, καλώντας μαζικά τους πολίτες να ελεγχθούν στην κεντρική πλατεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]