ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ντούσκος – Παλαιοπάνος έδωσαν ψυχή στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών!


Την ψυχή και όλες τους τις δυνάμεις για τη διάκριση έδωσαν οι Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανος Ντούσκος και Θανάσης Παλαιοπάνος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας. 

Ο Στέφανος κατάφερε να μπει στην κορυφαία πεντάδα της Ευρώπης, στο Σκιφ των Ανδρών, γεγονός που από μόνο του θεωρείται μεγάλη επιτυχία, έστω κι αν δεν έφτασε στο μετάλλιο. Το συγκεκριμένο αγώνισμα είχε 24 συμμετοχές, με τον Γιαννιώτη Πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη έπειτα από μία εντυπωσιακή κούρσα στον ημιτελικό, να λαμβάνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Εκεί έδωσε σκληρή μάχη με αντίπαλους τους κορυφαίους σκιφίστες της Ευρώπης, τα μεγαλύτερα ονόματα του αγωνίσματος, απέναντι στους οποίους στάθηκε ως ίσος, κατακτώντας τελικά την 5η τιμητική θέση.


Ο Θανάσης κατέλαβε τη 12η θέση στο αγώνισμα της Δικώπου Ανδρών παρέα με τον Γιάννη Καλανδαρίδη από τον Βόλο. Ο Πρωταθλητής του Ν.Ο.Ι. έκανε μεγάλη προσπάθεια το διάστημα των τριών εβδομάδων που μεσολάβησε από το Πανευρωπαϊκό Νέων, στο οποίο κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στην Τετράκωπο, έως αυτό των Ανδρών γυρνώντας σε άλλη θέση, δηλαδή από μονό σε ζυγό κουπί και κατάφερε με το πλήρωμά του να φτάσει στον μικρό τελικό του αγωνίσματος.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. εκφράζει και δημόσια τα συγχαρητήριά της στους δύο  αθλητές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρόνια, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Επίσης, συγχαίρει όλη την ελληνική Εθνική Ομάδα για την εμφάνισή της στο Πόζναν, ιδιαίτερα δε για τα χάλκινα μετάλλια τόσο στο αγώνισμα της Δικώπου Γυναικών, όσο και στο Σκιφ Γυναικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]